Radonsikring

Radonsikring i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Ønsker du radonsikring af dit hjem?

Der findes forskellige metoder, hvorved du kan radonsikre og reducere radonniveauet i din bolig. Det er forskelligt alt efter, hvor gammelt dit hus er. Hos Korsør Murerforretning ApS kan vi hjælpe dig med at radonsikre dit hjem samt finde frem til hvilken form for radonsikring, der passer bedst til dit hus.

Så søger du en murer med sans for kvalitet til at hjælpe dig med radonsikring af dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Radonsikring af huse bygget før 1960

Det er ofte nødvendigt, at radonsikre gamle huse. Disse huse blev bygget inden det blev lovpligtigt, og de er derfor ikke sikret mod radon. Huse bygget før 1960, er som regel bygget direkte på jorden, hvilket betyder, at der ikke er et drænlag eller kapillarbrydende lag, som man ofte finder på huse bygget efter 1960.

Et sådant lag er nødvendig for, at der effektivt kan monteres et radonsug. Hvis ikke huset er blevet renoveret i nyere tid, er dit hus ikke radonsikret. Derfor vil man benytte en anden løsning til at radonsikre gulvene i huset, så du undgår og sikret mod den usynlige gas.

Radonsikring

Radonsikring

Radonsikring af nyere huse og bygninger

Det blev i 1998 lovpligtigt at radonsikre nye bygninger og nybyggede huse. Derfor bør langt de fleste huse, der er bygget efter 1998 være radonsikret ved hjælp af enten en radonspærre eller radonmembran. 

Dog har det vist sig, at nogle radonmembraner og radonspærrer, der er blevet monteret i nyere huse, ikke at leve op til standarderne. Det betyder at der er et for højt radonniveau. Det er værd at være opmærksom på, hvis man f.eks. tænker på at montere enten en radonmembran og radonspærre.

Vi kan også hjælpe dig med nyt badeværelse, fugt i kælderen og flisearbejde

Kontakt os og hør mere om radonsikring

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker, at vi skal stå for radonsikringen af dit hjem, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.