Fugt i kælderen

Slip af med fugt i din kælder i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Ønsker du at blive fri for fugt i din kælder?

Vi du oplever fugt i din kælder, så kan vi hos Korsør Murerforretning hjælpe dig. Hvis du oplever fugt i kælderen, så er det bedst at kontakte kompetente fagfolk, så du kan få bugt med fugten.

Hos Korsør Murerforretning har vi mange års erfaring med fugt i kælderen og vi har gennem årene hjulpet masser af kunder i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted med at slippe af med fugten. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig af med dit.

Så søger du en murer med sans for kvalitet til at hjælpe dig af med fugten, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvad er tegnene på fugt i kælderen?

Fugt i kælderen kan være et stort problem, der kan skade bygningen og føre til dårligt indeklima. Derfor er det vigtigt at tage kende til de typiske tegn på fugt i din kælder, så du kan undgå skader og dårligt indeklima.

Hvis du oplever ét eller flere punkter på nedenstående liste, så kan det tyde på at der er tale om fugtproblemer:

  • Maling og puds skaller af væggene
  • Malingen bobler op ad væggene
  • Du oplever en muggen lugt i kælderen
  • Væggene er klamme og kolde
  • Der begynder at danne sig skimmel på væggens beklædning

Hvis du oplever nogen af ovenstående punkter, så vil vi anbefale, at du kontakter os, så vi kan tage et kig på omfanget af problemet.

Fugt i kælder

Fugt i kælder

Fordele ved at slippe af med fugt i kælderen

Det er de færreste, der ønsker at have fugtproblemer i sin kælder. Der er derfor forskellige fordele at hente, når man vælger at slippe af med fugten såsom:

  • Fugt i kælderen kan være med til at skade bygningen, da det f.eks. kan ødelægge fundamentet og væggene. Når du slipper af med fugten i kælderen, vil du derfor beskytte bygningen samt forlænge dens levetid.
  • Fugt i kælderen fører oftest til et dårligt indeklima, da det giver en dårlig lugt og luften bliver fugtig og klam. Du vil derfor opleve et bedre indeklima når du slipper af med fugten i kælderen
  • En kælder uden fugt gør det langt nemmere at sælge sin bolig, hvis man står i den situation.

Kontakt os og bliv fri fra fugt i kælderen

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at blive fri fra fugt i din kælder, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.