Om Korsør Murerforretning

Korsør Murerforretning ApS – ingen opgave er for lille

Korsør Murerforretning ApS er ejet af Lasse Hasselriis og Mads Ranthe, begge er tidligere lærlinge under Alf Hansen som startede firmaet i 1998. Firmet bestå af et fasttømret mandskab på 5-10 mand, som blandt andet laver badeværelser, tilbygninger samt alt form for små opgaver for private og erhvervsdrivende på Vestsjælland.

Vi ved, hvad vi laver, og hvad vi står for

Vi er meget anerkendt blandt vores kunder i lokalområdet, og vi værdsætter utrolig meget, at vi gang på gang bliver anbefalet til venner og bekendte. Opskriften på firmaets succes er klar: Der skal være fokus på det perfekte resultat og man skal kunne levere en god og solid arbejdsindsats, hver gang. Resten handler udelukkende om at skabe tryghed.

Godt teamwork er vejen frem

Vi går meget op i, at vores ansatte har det godt sammen og føler sig trygge – uanset om man er lærling eller erfaren murersvend. Det opnår vi blandt andet ved at tale ordentligt sammen indbydes og ved altid at stå sammen om tingene. Det hele skulle gerne smitte af udadtil, så også kunden føler sig tryg gennem hele processen. Samarbejde og dialog er kort og godt grundværdier hos Korsør Murerforretning ApS.

Ring, og få et uforpligtende tilbud! Det betaler sig at vælge et firma med mange års erfaring og god arbejdsmoral.

Om os