Flisearbejde

Flisearbejde i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Ønsker du professionel ligning og opsætning af fliser og klinker?

Så kan vi hos Korsør Murerforretning hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med flisearbejde, og vi har hjulpet massevis af kunder i Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted og omegn. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med lægning og opsættelse af fliser og klinker. 

Så søger du en murer med sans for kvalitet til at hjælpe dig med dit flisearbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører flisearbejde for både private, erhvervskunder og boligselskaber.

Kontakt os og hør mere

Derfor er det en god ide at få lavet flisearbejde

Med nye fliser eller klinker på f.eks. badeværelset eller i køkkenet vil du kunne give det pågældende rum et frisk pust. Der findes et hav af forskellige muligheder i forhold til farver, materialer og nuancer, så du kan vælge de fliser eller klinker, der passer bedst til din personlige stil og indretning.

Du kan derfor være sikker på, at der er en type klinke eller flise, som vil passe til dine behov og ønsker. Dette gør sig gældende, hvad en der skal lægges eller opsættes klinker eller fliser på væggen eller på gulvet eller et helt tredje sted. Fliser og klinker er også meget holdbare materialer, som du vil være sikker på, vil holde i mange år fremad. 

Ydermere er fliser og klinker også nemme at rengøre og modstår både vand og fugt, hvilket gør dem ideelle til brug i vådrum som f.eks. badeværelset og køkkenet.

Flisearbejde

Flisearbejde

Derfor skal du vælge os til at stå for dit flisearbejde

Fliser og klinker skal lægges og opsættes professionelt, så du får den største stabilitet og holdbarhed i løsningen Korsør Murerforretning påtager sig alle opgaver inden for flisearbejde og garanterer resultater af høj kvalitet. Det gælder både mindre reparationer og større projekter med lægning af nye flisegulve eller fliseopsætning i køkkener og badeværelser.

Vi opsætter fliser i alle størrelser og i alverdens forskellige farver, nuancer og materialer. Vi bruger altid ordentlige produkter af en solid og holdbar kvalitet. Fra det helt lille badeværelse til det store areal flisegulv på mange kvadratmeter.  

Der findes fliser helt op i 2.40 x 1.20 m, hvor en enkelt flise kan dække en hel væg i en brusekabine. Det giver minimalt fugearbejde og en nem overflade at rengøre. Denne løsning er desuden populær til gulve hos f.eks. frisører, butikker og restauranter, hvor både det æstetiske og praktiske vægtes højt. 

Hos os er arbejdet er først færdigt, når du er tilfreds med resultatet – og vi har afleveret et godt stykke murerarbejde, som vi er stolte af.

Kontakt os og få et godt tilbud på facaderenovering

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for flisearbejdet, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.