Energioptimering

Energioptimering i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Går du med tanker om at få lavet en energioptimering af din bolig. Men tænker har en murer noget med det at gøre? Svaret er JA

Vi energi optimer ved bla. Facadeisolering, efterisolering af gulve, indvendig isolering med porebeton/multipor, hurtig reagerende gulvvarme.

Så søger du en murer med sans for kvalitet til at hjælpe dig med energioptimeringen af din bolig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører energioptimering for både private, erhvervskunder og boligselskaber.

Kontakt os og hør mere

Hvad er en energioptimering?

En energioptimering går ud på, at man analyserer og overvåger ens boligs energiforbrug i led med el, lys og varme. Hermed finder man frem til hvilke områder der kan forbedres, og hvor der kan spares penge på energiforbruget. Herefter vil man så udskifte det udstyr og de apparater, der ikke længere er tidssvarende eller energirigtige. 

Alt efter hvor gammel eller hvor længe siden det er, at den pågældende bygning er blevet renoveret, så er der forskellige ting der kigges på. Det er oftest ældre huse, der trænger til en energioptimering. Hvis det gamle hus f.eks. er dårlig isoleret eller bruger gamle apparater, så kan der være mange penge at spare.

Energioptimering

Energioptimering

Fordele ved energioptimering

Udover det faktum, at man vil spare en masse penge på sit energiforbrug, så er der også andre fordele at hente, når man vælger at få energioptimeret sin bolig såsom:

  • En bolig med god energiudnyttelse vil have lavere omkostninger til opvarmning, køling og belysning, da den vil have et lavere energiforbrug.
  • En bolig med god energiudnyttelse vil have et bedre indeklima, da den vil være bedre isoleret og have en mere stabil temperatur.
  • En energioptimeret bolig med god energiudnyttelse vil være mere behagelig at opholde sig i, da den vil have en mere stabil temperatur og et bedre indeklima.
  • En energioptimeret bolig med god energiudnyttelse vil have et lavere energiforbrug, hvilket vil medføre en mindre belastning af miljøet.

Kontakt os og få energioptimeret din bolig

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal energioptimere din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.