Flydespartel

Flydespartel gulv i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Går du med tanker om at få lagt et flydespartel gulv?

Hvis du ønsker et smukt gulv med et råt look, så lad Korsør Murerforretning varetage opgaven. Vi har mange års erfaring med gulve med flydespartel, og vi har hjulpet massevis af kunder i Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted og omegn. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med lægning af din flydespartel.

Så søger du en murer med sans for kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører flydespartel gulve for både private, erhvervskunder og boligselskaber.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør man bruge flydespartel til gulvet

Flydespartel er ideelt til opretning af nye såvel som gamle gulve samt etablering af et solidt fundament. Hvis man er på udkig efter det tidløse New Yorker gulv med det populære rå look, så er flydespartel perfekt til formålet. 

Flydespartel som færdigt gulv er også en perfekt løsning, hvis man ønsker et både råt og moderne gulv, der samtidigt er slidstærkt og let at vedligeholde. Vi vil til enhver tid anbefale, at du får de professionelle til at lægge flydespartel. Du er på den måde sikret, at slutresultatet er i høj kvalitet.

Fordele ved flydespartel

Der er mange fordele at hente når man vælger at få lagt et gulv med flydespartel. Udover at det er den ideelle løsning til oprettelse af både nye og gamle gulve, så er der også andre fordele såsom:

  • Flydespartel kan lægges på at fra et slidt trægulv et betongulv.
  • Flydespartel er hurtigtørrende, hvilket betyder at du ikke skal vente længe før du kan bruge dit nye gulv.
  • Med flydespartel på gulvet får du et moderne og råt gulv, som både er æstetisk pænt og funktionelt.
  • Det færdige gulv er nemt at vedligeholde, da det er fugefrit og derfor let at rengøre.

Vi tilbyder også at hjælpe dig med nyt badeværelse, flisearbejde og radomsikring

Kontakt os og få et godt tilbud på flydespartel

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for arbejdet med flydespartel, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fyldespatel