Facaderenovering

Facaderenovering i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Skal facaden på boligen friskes op med en facaderenovering?

Hos Korsør Murerforretning ved vi, at det første indtryk er vigtigt, og at husets facade giver en indikation af, hvor velholdt og godt vedligeholdt huset er. Vi har mange års erfaring med facaderenovering, og vi har hjulpet massevis af kunder i Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted og omegn. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med at renoveringen af din facade.

Så søger du en murer med sans for kvalitet til at hjælpe dig med renovering af din facade, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører facaderenovering for både private, erhvervskunder og boligselskaber.

Kontakt os og hør mere

Skab et flot førstehåndsindtryk med facaderenovering

Facaden er en af de vigtigste dele af bygningen, da det er noget af det første man ser, når man kigger på en bygning. Facaden er derfor en stor del af en bygnings helhedsindtryk. Det er derfor vigtigt at bygningens facade ser pæn og velholdt ud. Vi vil også anbefale at du kontakter de professionelle, hvis boligens facade er begyndt at krakelere eller skalle af.

Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder med at give deres facade et friskt pust. Vi kan derfor med garanti sikre, at du ender med en flot facade, som du vil få glæde af i mange år fremad. Udover at man med en facaderenovering giver bygningen et smukt førstehåndsindtryk, så er en sådan renovering også med til at forlænge levetiden på facaden.

Fordele ved facaderenovering

Når man vælger at få lavet facaderenovering, så er der forskellige fordele at hente. Udover at man giver bygningen af smukt udtryk, og at man forlænger levetiden, så er der også andre fordele såsom:

  • Med en renoveret facade sikrer du, at huset bliver mere modstandsdygtig mod vind og vejr.
  • En facaderenovering er med til at optimere dit energiforbrug, hvilket vil spare dig penge.
  • På grund af det smukke udtryk din facade får af en renovering, så vil du få et hus, der ser langt mere velholdt ud. Dette vil resultere i at din ejendomsvurdering stiger, hvilket betyder at værdien af dit hus også stiger.

Facaderenovering

Facaderenovering

Derfor skal du vælge os til at stå for din facaderenovering

Korsør Murerforretning laver alt inden for facaderenovering. Alt fra omfugning af murværket og reparationer af sætningsskader, til pudsning og filtsning af facaden. Alt sammen udført professionelt af kvalitetsbevidste og servicemindede håndværkere.

Vi sørger også for facadeisolering, hvis du i samme ombæring vil forbedre husets energimærkning. Med facadeisolering lægger vi et lag isolering uden på huset, så der ikke går noget fra boligens kvadratmeter. På den måde kan din facaderenovering samtidig sænke varmeforbruget og dermed tjene sig selv hjem via en billigere varmeregning.

Kontakt os og få et godt tilbud på facaderenovering

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for facaderenoveringen på din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.