Gulvvarme

Overvejer du at få lavet gulvvarme?

Hos Korsør Murerforretning lever vi af at støbe gulv med varme, uanset om det er vand eller el. Vi udfører blandt andet regulerende gulvvarme.

Mange ønsker gulvvarme, men tror fejlagtig at de skal banke alt beton op. Men behøver man ikke! 

I dag findes der et hav af muligheder til renoveringsopgave. Bor du i et hus fra 70`erne eller 80`erne og har strøet gulv, men ønsker et støbt gulv, kan vi sagtens klare det for dig. Bare 1 af de mange løsninger kan blandt andet være at lægge en kingspan isolering clips slange direkte på og flydespartel med 6 cm med fiberspartel. 

På den måde sparer du også på energien, da du kun behøver at opvarme i stedet for de 10 cm i mange tilfælde. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakt os. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne for gulvvarme

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på dit, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.