Silkecement

Silkecement i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Hvis du går og drømmer og et slidstærkt gulv af høj kvalitet, så vil vi anbefale Silkecement.

Hos Korsør Murerforretning udfører vi silkecement/micro-cement, vi er nye i branchen men har sans for kvalitet og kan derfor naturligvis også hjælpe dig med lægning af dit Silkecement så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har udføre silkecement for både private og boligselskaber.

Kontakt os og hør mere

Hvad er Silkecement?

Silkecement er en fint cement masse, som giver et råt og nordisk udseende. Når man får lagt Silkecement på et gulv, vil man få en glat og ensartet overflade uden fuger, som gør gulvet nemt at rengøre. Med Silkecement får man et produkt, som får kvalitet, stil og praktik til at harmonere.

Med Silkecement opnår man let det rå og moderne nordiske udseende, som den dag i dag stadig er meget populært. Produktet er dog ikke noget alle og enhver kan lægge. Silkecement kræver en certificering for at man må arbejde med det. Dette sikrer et smukt slutresultat.

Fordele ved Silkecement

Udover at man med dette produkt vil opnå den smukke, rå nordiske stil, så vil man også opleve andre fordele såsom:

  • Du vil få et holdbart gulv, som er let at rengøre og vedligeholde
  • Der findes en masser forskellige typer Silkecement, hvilket gør at produktet kan bruges i langt de fleste rum som f.eks. køkkenet og badeværelset.
  • Produktet kan også lægges på langt de fleste overflader.
  • Silkecement får i et hav af forskellige og typer, og der er med garanti en farve der passer til dine krav og behov.

Kontakt os og hør mere og Silkecement

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for arbejdet med Silkecement, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.