Radonsikring

Radonsikring i Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted

Ønsker du radonsikring af dit hjem?

Der findes forskellige metoder hvormed man kan radonsikre og reducere radonniveauet i sin bolig, og der er forskelligt alt efter hvor gammelt dit hus er. Hos Korsør Murerforretning kan vi hjælpe dig med at radonsikre dit hjem samt finde frem til hvilken form for radonsikring der passer bedst til dit hus.

Så søger du en murer med sans for kvalitet til at hjælpe dig med radonsikring af dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Radonsikring af huse bygget før 1960

Det er ofte nødvendigt at radonsikre gamle huse, da disse huse blev bygget inden det blev lovpligtigt, og de derfor ikke er sikret mod radon. Huse bygget før 1960 er som regel bygget direkte på jorden, hvilket betyder, at ikke er et drænlag eller kapillarbrydende lag, som man ofte finder på huse bygget efter 1960.

Et sådant lag er nødvendig for, at der effektivt kan monteres et radonsug. Hvis ikke huset er blevet renoveret i nyere tid fx ved at gulvet er blevet gravet op i forbindelse med etablering af gulvvarme, og der hermed er blevet lagt et kapillarbrydende lag, så vil man benytte en anden løsning til at radonsikre gulvene i huset.

Radonsikring af nyere huse og bygninger

Det blev i 1998 lovpligtigt at radonsikre nye bygninger og nybyggede huse. Derfor bør langt de fleste huse, der er bygget efter 1998 være radonsikret ved hjælp af enten en radonspærre eller radonmembran. 

Dog har det vist sig, at nogle radonmembraner og radonspærrer, der er blevet monteret i nyere huse, ikke at leve op til standarderne, hvilket resulterer i et for højt radonniveau. Dette er værd at være opmærksom på, hvis man f.eks. tænker på at montere enten en radonmembran og radonspærre.

Kontakt os og hør mere om radonsikring

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for radonsikringen af dit hjem, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.