Nyt badeværelse

Nyt badeværelse i Korsør, Slagelse og Ringsted

Går du og drømmer om et nyt badeværelse?

Hvem vil ikke gerne have et nyt lækkert badeværelse? Er du så heldig, at du står overfor en renovering af dit badeværelse, så kan du godt begynde at glæde dig! Der findes utrolig mange spændende løsninger – og hos Korsør Murerforretning hjælper vi dig med at komme godt i mål med dit drømmebadeværelse.  

Vi har mange års erfaring med nye badeværelser og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Korsør, Slagelse, Ringsted. Vi kan derfor naturligvis også stå for dit nye badeværelse. Så søger du en murer med sans for kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje et nyt badeværelse

Du får rig mulighed for at præge den praktiske og æstetiske del af badeværelset, når du vælger at få lavet et nyt eller renoveret det gamle. Et nyt badeværelse kan være med til at gøre en stor forskel i forhold til det samlede indtryk af ens bolig.

Med et nyt badeværelse får du mulighed for at indrette badeværelset, så det passer til dine behov og din stil. Der er mange ting at tænke på, når du skal have et nyt badeværelse. Skal du have et badekar eller en bruseniche? Skal du have en eller to håndvaske? Der er mange muligheder, og det kan derfor være svært at vælge.

Det er en god idé at tænke på, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Et badeværelse skal ikke bare være et sted, hvor du kan tage et bad. Det skal også være et sted, hvor du kan slappe af og lade op. Derfor er det vigtigt, at badeværelset harmonerer med resten af huset, så det bliver et sted, du kan nyde at være.

Med et nyt badeværelse får du et sted, hvor du kan slappe af og lade op efter en lang dag. Det er en investering i dit velbefindende, så det er vigtigt at tænke godt over, hvad du vil have. Med vores mange års erfaring er du sikret et badeværelse, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Derfor skal du vælge os til stå for dit nye badeværelse

Hos Korsør Murerforretning har vi lavet rigtig mange badeværelser. Det betyder, at vi er fuldt opdateret på de nyeste trends og løsninger på området. Hvis du har brug for råd og vejledning eller inspiration, så deler vi naturligvis gerne ud af vores viden. Det handler om, at du får et resultat, som lever fuldt op til dine ønsker og behov.

Vi laver alt fra totalrenoveringer, som involverer mange forskellige håndværkere, til mindre fornyelser og reparationer. Udskiftning af alle fliser kan f.eks. gøre en stor forskel, så dit badeværelse ser ud som forvandlet, uden at det behøver at koste en bondegård. Kontakt os endelig, så vi kan få en god snak om din opgave.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Da der sjældent er to badeværelser der er ens, så vil der sjældent være to priser der er ens. Vi ved at prisen kan variere af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor mange kvadratmeter skal det nye badeværelse være på?
  • Hvilke materialer skal der bruges?
  • Hvilke armaturer skal der være?

Uanset hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud, så vil vi til hver en tid komme med et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et nyt badeværelse

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 11 64 17 eller på 31 33 59 37. Du kan også sende en mail til kmforretning@outlook.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi laver alt fra totalrenoveringer, som involverer mange forskellige håndværkere, til mindre fornyelser og reparationer.