Fliser

Fliser og klinker skal lægges og opsættes professionelt

Fliser og klinker skal lægges og opsættes professionelt, så du får den største stabilitet og holdbarhed i løsningen. Korsør Murerforretning påtager sig alle opgaver inden for flisearbejde og garanterer resultater af høj kvalitet. Det gælder både mindre reparationer og større projekter med lægning af nye flisegulve eller fliseopsætning i køkkener og badeværelser.

Flisearbejde for private boligejere, såvel som erhvervskunder og boligselskaber i hele Vestsjælland.

Vi opsætter fliser i alle størrelser og i alverdens forskellige farver, nuancer og materialer. Altid ordentlige produkter af en solid og holdbar kvalitet. Fra det helt lille badeværelse til det store areal flisegulv på mange kvadratmeter.  

Der findes fliser helt op i 2.40 x 1.20 m, hvor en enkelt flise kan dække en hel væg i en brusekabine. Det giver minimalt fugearbejde og en nem overflade at rengøre. Denne løsning er desuden populær til gulve hos f.eks. frisører, butikker og restauranter, hvor både det æstetiske og praktiske vægtes højt. 

Arbejdet er først færdigt, når du er tilfreds med resultatet – og vi har afleveret et godt stykke murerarbejde, som vi er stolte af.

Flisearbejde for private boligejere, såvel som erhvervskunder og boligselskaber i hele Vestsjælland.